Njoftim ligjor

Emri, emaili dhe adresa juaj postare, si dhe çdo informacion shtesë që na jepni kur vendosni një urdhër, kur ruani të dhënat tuaja me ne ose kur merrni pjesë në një promovim ose studim do të mblidhen nga Site. Përveç kësaj, ne mbajmë një rekord të interesave të produktit dhe blerjeve për të na ndihmuar të rrisim përvojën tuaj të blerjeve. Ne përdorim "cookies" për t'ju ndihmuar të njohim si një vizitor të përsëritur dhe për të ndjekur modelet e trafikut në faqen tonë. Ne përdorim këtë informacion për të përmirësuar mirëdashjen e përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes tonë. shop.innovakos.com nuk do të marrësh me qira ose shes emrin tënd ose informacionin personal.

 
Ju gjithmonë mund të përditësoni ose fshini të dhënat tuaja personale në faqen tonë të internetit. Thjesht klikoni Llogarinë Tuaj në menynë në krye të secilës faqe në faqen tonë, hyni në, dhe do të jeni në gjendje të redaktoni ose të ndryshoni informacionin tuaj. Nëse në çdo kohë dëshironi që ne të fshini ndonjë nga të dhënat tuaja personale në dosje, vetëm e-mail office@innovakos.com. Ju lutemi sigurohuni që të përfshini e-mail adresën tuaj, emrin e plotë dhe fjalëkalimin.

shop.innovakos.com rezervon të drejtën të përditësojë këtë politikë të privatësisë në çdo kohë pa njoftim paraprak.