Kush jemi ne?

Innovakos sh.p.k , është kompani që merret me mirëmbatje dhe servisim të makinerive industriale, si CNC, linja të prodhimit , paketim etj, e themluar në vitin 2015, me nje staf profesional dhe perkushtim të madh në zgjidhjen e problemeve që kanë të bëjne me makineri industriale dhe linja të prodhimit, duke përfshi edhe teknologjin informative dhe të komunikimit...

Pse Innovakos?

Innovakos përkushtohet në ofrimin e shërbimeve profesionale për nevojat e bizneseve, dhe u ofron atyre zgjidhje me kosto të arsyeshme që me profesionalizëm  përputhet me kërkesat e tyre dhe u ndihmon ta rrisin produktivitetin...

Shërbimet Tona

Ne u ofrojmë klienteve shërbime që i bëjnë më të avancuar në punë.

Në vazhdimësi jemi duke përsosur kualitetin dhe sigurinë e performancës...