RIBBON / Shirita thermal per printim te datave te skadences

5,99 €
me TVSH

RIBBON / Shirita thermal per printim te datave te skadences , ky produkt mund te perdoret tek makinerit per paketim te produkteve ushqimore dhe jo ushqimore . Nese deshironi sasi te medha te ketij produkti ju lutem na kontaktoni permes email dhe do te keni nje zbritje te pershtatshme per ju.

Sasia

RIBBON / Shirita thermal per printim te datave te skadences , ky produkt mund te perdoret tek makinerit per paketim te produkteve ushqimore dhe jo ushqimore .

10 Artikuj